Skip to content

Папки

This content is not available in your language yet.

Всички документи, които вие качвате в платформата, се виждат в “Моите документи”.

Всички документи, до които имате достъп и са качени от вас или от друг потребител, се виждат във “Всички документи”.

Всички документи, до които имате достъп и не са качени в специфична папка, се виждат в “Основна папка”.

Създаване на нова папка

Раздел „Създаване на нова папка“

Освен изброените в “Общи положения” три основни списъка (папки), можете да слагате документите и в допълнителни папки по ваш избор.

За да добавите нова папка, изберете бутон “Действия” > “Нова папка”.

DigiSign - извикване на функция за създаване на нова папка

В диалоговия прозорец следва да се въведат:

DigiSign - задаване на реквизити при създаване на нова папка

  1. Име на папката
  2. Описание - не е задължително поле
  3. Място в йерархията от папки, където да бъде създадена новата папка

Преместване на документ в папка

Раздел „Преместване на документ в папка“

За да преместите един документ от основната или друга папка, трябва да кликнете върху чекбокса вляво на списъка и от “Действия” да изберете “Премести в папка”

DigiSign - задаване на реквизити при създаване на нова папка

Други действия с папки

Раздел „Други действия с папки“

След като една папка е създадена, от стрелката вдясно от името на папката, можете да извършите следните операции:

DigiSign - възможни действия с папки

  1. Преименувай
  2. Промяна на достъп - разяснено в секция Управление на достъп до документи и папки
  3. Изтрий
  4. Вземи линк - тази функция дава възможност да се копира в клипборда адресът на папката, който след това може да бъде изпратен по и-мейла до друг потребител.

В платформата се поддържат допълнително следните специални папки:

  • Устройства - тази папка е видима само когато в “Настройки” има конфигурирани активни таблети.
  • Архив - Всеки документ може да бъде преместен в папка “Архив” по същия начин, по който се мести и в друга папка. Ако документът е преместен в “Архив”, повече не се вижда в “Моите документи”, “Всички документи” и останалите папки.
  • Кошче - След като един документ бъде изтрит, той влиза в папка “Кошче”. Ако бъде изтрит и от тази папка, документът вече не може да бъде достъпен.